NOMI mini (ограда за столица, зелена)

NOMI мини (оградата за NOMI столчето) се користи кога вашето дете може да седи самостојно (од 6 месеци).

NOMI Mini лесно се прикачува, само со еден клик, прво под NOMI седиштето, а потоа на потпирачот на седиштето. Отворите на нозете се дизајнирани во согласност со новите ЕУ безбедносни стандарди за максимална безбедност.
Столот има мали тркала на задните ногарки кои прават уникатна безбедносна карактеристика, намалувајќи го ризикот од превртување, во случај вашето дете да се турка од масата со нозете.
NOMI Mini се користи се  додека вашето дете не може самостојно да седне и да стане од столот.

 

2,760 ден

Description

Peter Opsvik е норвешки дизајнер на мебел кој е познат по своите ергономски столчиња. Водејќи се од идејата да дизајнира најдобра детска столица, тој ја претставува столицата NOMI.
NOMI се прилагодува на потребите на родителите и променливите потреби на детето на многу лесен начин, без употреба на специјални алатки. Оваа детска столица ја следи секоја промена во развојот на детето кое се приклучува на семејството на масата. Удобниот, отворен и модерен дизајн му овозможува на детето да биде активно додека седи и да стекне здрава навика да седи исправено доживотно.

NOMI столицата се состои од делови кои се купуваат одделно во зависност од вашата потреба: NOMI основа, NOMI мини ограда, Baby NOMI, NOMI послужавник

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOMI mini (ограда за столица, зелена)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Vendor: oxymammy
  • No ratings found yet!