Градник Carriwell за трудници и доилки- дезен бел

  • едноставното отворање на корпата со едната рака ви овозможува да ја откриете целата града за време на доењето.
  • меките перничиња, кои лесно се отстрануваат, им даваат на вашите гради одлична форма и поддршка
  • тенки перничиња за обликување се многу меки и лесно се отстрануваат од овој неверојатно мек и дишечки градник од микрофибер
  • перничињата за обликување го намалуваат ширењето на ткаенината на корпите, што ја зголемува поддршката за мајките со пополни гради
  • меките перничиња имаат двојна функција, истовремено ги кријат брадавиците и го впиваат млекото што може случајно да истече од градите.

2,340 ден

Опис

Ви го претставуваме беспрекорниот полн градник за трудници и доилки, градник кој комбинира стил, удобност и функционалност. Дизајниран да се прилагодува на вашата променлива форма на телото, обезбедувајќи максимална удобност за време на вашето породилно патување.

Лесните отстранливи перничиња ја менуваат играта, нудејќи обликување и поддршка за да ги нагласите вашите природни облини. Чувствувајте се самоуверени и поддржани додека ги прифаќате промените на вашето тело.

Удобноста е најважна, а овој градник обезбедува многу од тоа. Изработен од беспрекорен ултра микрофибер.  Отстранливите перничиња нудат разноврсност, овозможувајќи ви да го приспособите нивото на удобност.

Корпите на овој градник играат клучна улога во намалувањето на истегнувањето на ткаенината, обезбедувајќи поголема поддршка онаму каде што ви е најпотребна. Чувствувајте се безбедно и поддржано во текот на денот, без разлика дали сте дома или надвор.

Приватноста е главен приоритет за многу мајки кои дојат. Меките перничиња имаат двојна намена, не само за обликување и поддршка на вашите гради, туку и за обезбедување приватност. Тие помагаат да се сокријат потемните брадавици и дискретно да ги држат перничињата за гради на место, како и да го прикријат случајното истекување на млеко.

Прегрнете ја убавината на мајчинството со Carriwell градникот. Уживајте во прекрасен дизајн кој ја истакнува вашата силуета. Уживајте во исклучителната удобност што ја обезбедуваат меките и отстранливи перничиња за обликување. Искусете ја поддршката што ја заслужувате, особено ако имате поголеми гради.