Еrgobaby перница за доење -сива

Перницата за доење обезбедува трајна поддршка за удобно доење и поврзување со бебето.

Ништо не е природно убаво како доењето и врзувањето со детето низ тој процес. Перницата за доење Ergobaby е направена од цврста пена, и има уникатна заоблена форма, за да помогне да се прилагоди дојката на идеалната позиција стомак на стомак за доење. Така детето е соодветно сместено, за да може удобно да дои.

Карактеристики на перницата за доење:

 • Уникатната заоблена форма овозможува идеална позиција од стомак до стомак за поудобно доење.
 • Ја поддржува главата на детето над стомакот, што го ослободува доењето и придонесува за подобро варење.
 • Гарантира дека детето е сместено во удобна позиција на вистинската висина, што им олеснува на мајките да дојат и на тој начин ја намалува болката во ‘рбетот.
 • Густата цврста пена ја задржува својата форма со текот на времето за да обезбеди трајна поддршка.
 • Перницата се завиткува околу струкот и им обезбедува на рацете на мајката потпора и поддршка.
 • Дизајниран во соработка со експерти за доење и бројни мајки кои се негуватели.
 • Внатрешната облога на перницата е водоотпорна.
 • Удобна и мека прекривка која нежна за кожата на бебето, и може да се отстрани и измие во пералната машина.
 • Прекривката на перницата има можност да се отстрани и да измие во машина за перење.
 • Достапни се и во дополнителни прекривки во кафеаво, жолто и сиво.
  Состав:
  Перница 100% Полиестер;
  Прекривка 100% Памук и 100% Полиестер на плускава тапацир

 

3,660 ден

Нема на залиха

Опис

Карактеристики на перницата за доење:

 • Уникатната заоблена форма овозможува идеална позиција од стомак до стомак за поудобно доење.
 • Ја поддржува главата на детето над стомакот, што го ослободува доењето и придонесува за подобро варење.
 • Гарантира дека детето е сместено во удобна позиција на вистинската висина, што им олеснува на мајките да дојат и на тој начин ја намалува болката во ‘рбетот.
 • Густата цврста пена ја задржува својата форма со текот на времето за да обезбеди трајна поддршка.
 • Перницата се завиткува околу струкот и им обезбедува на рацете на мајката потпора и поддршка.
 • Дизајниран во соработка со експерти за доење и бројни мајки кои се негуватели.
 • Внатрешната облога на перницата е водоотпорна.
 • Удобна и мека прекривка која нежна за кожата на бебето, и може да се отстрани и измие во пералната машина.
 • Прекривката на перницата има можност да се отстрани и да измие во машина за перење.
 • Достапни се и во дополнителни прекривки во кафеаво, жолто и сиво.
  Состав:
  Перница 100% Полиестер;
  Прекривка 100% Памук и 100% Полиестер на плускава тапацир