Торба за Metro +, Metro + Deluxe

На патувања за викенд или во авион – понесете ја својата  метро + количка насекаде! Со тежина под 8 кг, тие се лесни и компактни, а со додатокот торба/ранец за на грб, ќе можете да ги носите насекаде со вас.
Ранецот има ремени кои подеднакво ја пренесуваат тежината за поудобно носење.
Ранецот лесно се чисти.
Ранецот  не зазема многу простор и може да се стави во задниот џеб или корпа за работи на метро+ инвалидска количка
Одговара на метро+  и метро + deluxe количките

1,850 ден