(0-6м) Ergobaby класична вреќа за спиење- Овца

rgobaby  класичната вреќа за спиење е исклучително мека и удобна. Изработен е од ултра мек и 100% памук кој дише. Доаѓа во три дебелини: TOG 0,5 за лето, TOG 1,0 за преодни периоди или загреани простори и TOG 2,5 за студени зимски ноќи. Вреќата му овозможува на вашето дете да спие подолго и помирно, а двонасочниот патент овозможува исклучително брзо менување пелени. Вреќата е едноставна и истата лесно се поставува, истата има и отвор за појас кој се користи при врзување во седиште, хранилка или количка.

  • овозможува брзо менување пелени
  • му обезбедува на детето подолг и помирен сон
  • едноставна за поставување
  • Дебелина: TOG 0,5 (лесна – за летниот период)

Големина S: 0 – 6 месеци / 46 – 68 cm

1,850 ден