(18-36м) Ergobaby 2 во 1 вреќа за спиење со ногавици – Месечина

Ergobaby вреќата за спиење има две функции. Направен е од ултра мек и 100% дишачки памук во кој вашето дете ќе биде удобно и топло додека спие во или надвор од нивнoто креветче. Вреќата за спиење има прилагодливи ременчиња за лесно облекување и отстранување, а двонасочниот патент ви овозможува брзо менување на пелената. Со скриени отвори за нозе, вреќата за спиење едноставно станува и вреќа за одење – совршена за деца кои штотуку имаат проодено и се секогаш во движење!

  •  Ви овозможува брзо менување пелени
  • Отвори за нозе кои можат да бидат скриени
  • Погодна за патување
  • Дебелина: TOG 1.0 (за променливи времиња пролет, есен)

2,690 ден