Baby Tula Half Buckle – Sleepy Dust

Основни карактеристики:

  • Од новороденче до 20 kg (од 3,2  до 20 kg) телесна тежина.
  • 3 положби на носење: напред на начин на кој детето со лицето е свртено према родителот, на страна на колк и позади на грб.
  • Оптимално ергономско позиционирање без потреба за дополнително прилагодување
  • Оптимална удобност така што рамените ремени овозможуваат двојно подесување на вратот и рамењата
  • Широк појас кој овозможува рамномерна распределба на тежината на детето
  • Овозможува ергономска “M” положба  на нозете на детето, со раширени колена и положба на `рбетот во облик на буквата “С”
  • Лесен материјал од 100% памук, пропустлив за воздух кој лесно се чисти и пере.
  • Голем преден џеб на појасот на носилката

Носилката се подесува по ширина и висина како би се прилагодила на вашето дете во било која фаза на растење.

 

6,350 ден 3,810 ден

Out of stock