Ergobaby Adapt Cool Air Mesh – Plum

Ergobaby Adapt Cool Air Mesh e лесна носилка со целосен проток на воздух, врвната мрежа на Аdapt ве одржува ладни и удобни за време на прошетките.

Oсновни карактеристики:

 • Се користи од новороденче
 • За деца од 3,2 kg до 20 kg телесна тежина
 • 3 положби на носење: напред на начин на кој детето со лицето е свртено према родителот, на колк и на грб
 • Дополнителните рамени ремени кои можат да се прекрстат во X позиција, како и широк појас на половината со двојно подесување и поддршка на лумбалниот дел од ‘рбетот обезбедуваат високо ниво на удобност за родителите
 • Oвозможува детето да биде поставено во ергономска,  природна “M” положба на нозете, со раширени колена и поставеност  на `рбетот во облик на буквата “C”.

Носилката Ergobaby Adapt не овозможува носење на положба напред на начин на кој детето со лицето е свртено према напред.

8,100 ден

Description

Останати карактеристики:

 • Признаена е како “производ кој е здрав за колкови” од страна на Меѓународниот Институт за дисплазија на колкови
 • Мека и прилагодлива потпора за главата и вратот на детето
 • Капа за приватност и заштита од сонце која може да се смести во џеб на носилката
 • Може да се пере во машина за перење
 • Должина на ремените: 73-124 cm
 • Опсег на појасот на половината: 66 cm -140 cm