Ergobaby Evolve додаток лак со играчки – крем

Лакот за играчки Evolve ги забавува вашите малечки додека се развиваат и растат.

Забавна игра за најмалите
Лесно се отстранува и се мотира на лежалката Ergobaby Evolve 3во1
Вклучува кадифени морски животни кои се меки на допир
Возраст: се препорачува за деца од 4-5 месеци

3,090 ден