Ergobaby Evolve хранилка 3во1-Natural Wood

Возраст: 6 месеци +

Од хранилка до смислено дизајнирана столица со можност да се претвори во кујнски помошник.
Хранилката Evolve 3-во-1 им го олеснува секојдневниот живот на родителите, а на најмалите им обезбедува удобно место за јадење и одмор!

Од хранилка до столче за само неколку секунди, без употреба на дополнителни додатоци или алатки.
Внимателно избрани материјали за издржливост и лесно чистење
Подлога на местото каде се сервира храната, истата може да се извади и да се измие во машина за садови
Безбеден и едноставен ремен со 5 клучки
Брзо и лесно склопување
Ергономска поддршка во седиштето за доенчиња
Прилагодливо седиште кое се прилагодува на растот кај детето

Користење:

Хранилка – од моментот кога бебето може да седи самостојно и исправено (приближно 6 месеци) до 15 кг.
Столче – 3+ години до 99,7 кг
Помошник во кујна- од 2 до 7 години (до 45,4 кг)
*додатокот – помошник во кујна – се купува посебно.

 

 

17,970 ден

Опис

                                                                         3 начини на користење на хранилката Еvolve         

       

         

 

                                                                                   

 

 

           

 

     Висок стол -Хранилка                                                      Стол                                              Кујнски помошник     

Спецификации:
Дизајниран да расте со вашето малечко
Од хранилка до столче за само неколку секунди, без употреба на алат
Едноставно преклопување за лесно складирање
Лесен за одржување и чистење
Подлога за местото каде се сервира храната, истата може да се извади и да се измие во машина за садови
Безбедно за детето, едноставно за родителот
Делот за седење е прилагодлив на растот и висината на детето
Дизајн за сите времиња

Тежина:
Хранилка 7,9 кг
Стол 6 кг
Помошник во кујна 8,6 кг

Сертификати:

 

Ние веруваме дека наша одговорност е да се грижиме за земјата за да може да ги задоволи потребите на денешната генерација и на оние што доаѓаат. Затоа, секогаш бараме начини да го прилагодиме дизајнот не само за удобност и издржливост, туку и за нашата планета. Горди сме што нашиот Evolve е GREENGUARD сертифициран!
Производите со сертификат GREENGUARD се научно докажано дека ги исполнуваат некои од најстрогите светски стандарди за хемиски емисии од трети страни, помагајќи да се намали загадувањето на воздухот во затворените простории и ризикот од хемиска изложеност.
Добро за тебе, добро за бебето, добро за планетата.