Ergobaby Metro+ Адаптери за транспортер

Компактност и удобност од првиот ден!

Со отстранување на Metro+ седиштето и прицврстување на транспортерот, добивате елегантен, компактен и удобен комплет за патување.

Адаптерите одговараат на следните модели на автомобилски седишта: BeSafe, Cybex, Nuna и Maxi Cosi.

Адаптерите се инсталираат директно со еден клик на рамката на количката Metro+.  Тие обезбедуваат лесен пристап до корпата за работи.

2,470 ден