Ergobaby Original 360-Star Dust

Носилка за сите положби на носење и сите активности со вашето дете

Основни карактеристики:

  • Носилка за деца од 5,5 до 20 kg телесна тежина
  • Овозможува ергономско носење на детето во 4 положби: напред на начин на кој детето со лицето е свртено према родителот како и со лицето свртено према напред, на колк и на грб
  • Посебен седечки дел кој овозможува детето секогаш да биде со нозете во ергономски правилна раширена “М” положба и положба на `рбет во облик на буквата “С”
  • Појасот за половина со лумбална поддршка и меки рамени ремени допринесуваат за рамномерна распределба на тежината на детето и максимална удобност за родителите при носење.

8,600 ден

Out of stock

Description

Останати карактеристики:

  • Горниот дел од носилката може да се подигне или да се преклопи, така што ќе овозможи соодветна потпора за грбот, вратот или главата на детето
  • Признаена е како “производ кој е здрав за колкови” од страна на Меѓународниот Институт за дисплазија на колкови
  • Дополнителна качулка која овозможува приватност, штити од сонце, ветер и дожд. Качулката, кога не ја употребувате може да ја наместите во предниот џеб од носилката
  • Дополнителен џеб со патент за помали работи

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ergobaby Original 360-Star Dust”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Vendor: oxymammy
  • No ratings found yet!