Lässig мал ранец Tiny Drivers – Панорамско тркало

Малиот ранец за деца од колекцијата Tiny Drivers со капацитет од 3,5 литри е најмал во lÄSSIG опсегот и е погоден за деца на возраст од 2 и повеќе години. Веселиот дизајн со функционални елементи  го прави незаменлив додаток за било која детска активност.

1,390 ден

Опис

Ајде да го истражиме светот – заедно можеме да стигнеме секаде! Со детските ранци Tiny Drivers и малите возачи добиваат одлични придружници во градинка.

Шарените возила ги следат децата на возбудливи патувања, луна парк, фарма или градилиште.Со весели бои и разиграни 3Д детали, ранецот за деца ќе стане верен пријател од првиот ден во градинка па дури и понатака.

Покрај дизајнот, се посветува внимание и на практичноста: овие мали раници нудат ременчиња со прилагодлива висина со ремен на градите, голем главен оддел со држач за шише и имиња за да се избегне конфузија во градинка. Водоотпорниот надворешен материјал гарантира дека нивните омилени работи остануваат суви дури и за време на дожд.

Најмалиот детски ранец од lÄSSIG опсегот има капацитет од 3,5 литри и е совршен додаток за деца од 2-годишна возраст.