Lässig ранец од колекцијата Happy Prints – Тигар

Едноставен и прилагодлив дизајн: Мини ранецот LÄSSIG од колекцијата Happy Prints импресионира со својот ненаметлив изглед и остава простор за креативност.

Децата можат да ја дадат својата фантазија, прилагодувајќи го Мини ранецот на слатките животински лепенки од lÄSSIG опсегот. Лепенките можат лесно да се прицврстат и променат по желба.

2,700 ден

Description

Практичниот ранец е идеален за секојдневни патувања до градинка или за екскурзии во природата. Водоотпорен надворешен материјал ја штити внатрешноста во сите временски услови. Каишите и ременот на градите можат индивидуално да се прилагодат на големината на детето, обезбедувајќи стабилност и удобност во секое време.

Во просторниот главен оддел е на ранецот, има многу простор за резервна облека, ручек, овошје и ужина. За да ја одржите храната свежа подолго време, складирајте ја заедно со кесата во специјалениот оддел од долната страна на ранецот – еластичните ленти ќе ја спречат торбата да се лизне внатре во одделот.

Во мрешниот џеб од надворешната страна има место за шише. Дополнителниот преден оддел и практичниот посебен џеб овозможуваат да се складираат поситни предмети како клучеви и сл.