Lassig ceт од две лигавчиња по долги ракави- сино/кафени дезени

Водоотпорни лигавчиња од колекцијата LÄSSIG Little Mateys кои доаѓаат во практично двојно пакување. Ги чуваат алиштата чисти и суви и може да се перат на 40°C.

1,300 ден

Категории ,

Опис

Овие практични лигавчиња од lÄSSIG Little Mateys колекцијата се дизајнирани со заштита од излевање. Тие доаѓаат во двојно пакување и се идеални за мали деца од 6-24 месечна возраст кои се обидуваат да јадат самостојно за прв пат.

Разлевањето на храна повеќе не е проблем со својот водоотпорен материјал и интегрирана заштита од излевање, тие ја штитат облеката и мебелот. Со нивната практична врвка која е во задниот горен дел, лесно се облекуваат и соблекуваат. Благодарение на лесниот и компактен материјал, тие не заземаат многу простор, можат да се избришат со крпа, на тој начин се и добар придружник кога сте далеку од дома.

Лигавчињата може да се перат на 40°C