MODU Dreamer сет- небесно сино

Направете повеќе од 25 уникатни креации со најголемиот MODU сет!

Со овие креации децата можат да возат, да се лулаат, да се тркалаат, да скокаат, да се искачуваат и да балансираат!

Играта започнува веќе во процесот на градење и продолжува низ активна игра.

 

Содржина: 7 x коцки, 18 x спојувачи, 4 x ротирачки коцки, 4 x тркалца, 1 x книга со идеи

Елементи: вкупно 34
Креации: повеќе од 25
Возраст: 0 – 6 години ( и останатиот дел од семејството )
Материјал: EVA пена & ABS безбеден при допир со храна

Max. тежина на детето: 50 kg
Димензии на пакувањето: 70 x 40 x 20 cm
Тежина на пакувањето: 4,9 kg

16,650 ден 14,153 ден

Categories: ,