MODU Explorer сет – океан ментол

Со средниот MODU сет можете да направите 15 основни креации, а за креативците нуди многу повеќе опции.

Овој супер забавен сет му помага на вашето дете да ги совлада главните моторни вештини преку активна игра. Овозможува создавање забавни креации за возење,  балансирање и други имагинативни креации. Комплетот Explorer е погоден за деца од различна возраст. Овој забавен сет со средна големина овозможува неограничена игра!

Содржина: 5 x коцки, 10 x спојувачи, 4 x тркалца, 1 x книга со идеи

Елементи: вкупно 20
Креации: повеќе од 15
Возраст: 0 – 6 години ( и останатиот дел од семејството )
Материјал: EVA пена & ABS безбеден при допир со храна

Max. тежина на детето: 50 kg
Димензии на пакувањето: 55 x 40 x 20 cm
Тежина на пакувањето: 3,5 kg

10,950 ден 9,308 ден

Categories: ,