MODU Explorer сет- портокалов

Со средниот MODU сет можете да направите 15 основни креации, а за креативците нуди многу повеќе опции.

Овој супер забавен сет за почетници ви овозможува да играте без ограничувања и ќе му помогне на вашето дете да ги развие главните моторички вештини.

Содржина: 5 x коцки, 10 x спојувачи, 4 x тркалца, 1 x книга со идеи

Елементи: вкупно 20
Креации: повеќе од 15
Возраст: 0 – 6 години ( и останатиот дел од семејството)
Материјал: EVA пена & ABS безбеден при допир со храна

Max. тежина на детето: 50 kg
Димензии на пакувањето: 55 x 40 x 20 cm
Тежина на пакувањето: 3,5 kg

10,950 ден 9,308 ден

Out of stock

Categories: ,