NOMI baby концепт (NOMI база + столица + гнездо)

Nomi Baby е совршен концепт на гнездо за новороденче – го подига до висина на гледање за родителот и хранење на мек и удобен начин.

Номи Бејби им дозволува на мајките да скокнат под туш, да подготвуваат појадок или да вршат домашни работи – додека нивното новороденче лежи безбедно, удобно и рамно и на дофат во секое време, но далеку од домашни миленици, прашина или студените подови.

Може да се користат повеќе исправени позиции кога детето станува посилно. Овозможуваат подобар контакт со очите на семејната трпеза, а доколку детето заспие лесно е да го вратите во хоризонтална положба.

Номи Бејби лесно се движи низ домот, а практично е и во бањата или кујната, кога на родителите им е потребен одмор или одврзани раце, додека се уште се блиску до детето.

Кога детето ќе може да седне самостојно (околу 6 до 8 месеци), време е да го извадите Nomi Baby и да го прикачите седиштето, потпирачот за нозе, потпирачот за грб и Nomi Mini.

23,750 ден

Description

Nomi Baby е совршен концепт на гнездо за новороденче – го подига до висина на гледање за родителот и хранење на мек и удобен начин.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOMI baby концепт (NOMI база + столица + гнездо)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *