Citron детски ранец – Вселенски брод

Ранецот на вашето дете треба да содржи се што го прави среќно во текот на денот.Освен задолжителниот сад за храна, децата сакаат да носат и други работи со себе. За целодневни патувања со семејството или на училиште, овој детски ранец нуди повеќе простор за носење не само храна, туку и облека, играчки, шишиња и што уште не. Тој е совршен училишен ранец кој ги комбинира оброците и основните работи за учење во едно.

Карактеристики:

+ Вклучува ознака со налепница за име внатре
+ Опремен со 2 внатрешни џебови за 2 шишиња до 500 ml
+ Дизајниран од одржлив PET материјал за рециклирани пластични шишиња
+ Направен од нетоксични материјали
+ Прикачени прерамки за рамо за носење како ранец
+ Опремен со рачки за лесно носење
+ Внатрешна преграда за дополнителен простор за складирање
+ Може да складира кутија за оброк, шише со вода и подлога за пресоблекување
+ Погоден за деца на возраст од 18+ месеци
+ Димензии: Д22.5 x Ш13 x В31cm

2,890 ден