Ergobaby Evolve кујнски помошник – Natural Wood

Возраст: 2-7 години (до 45,4 кг)

Создавањето спомени и поврзувањето со најмалите не завршува со нивното растење, а заедничкото време на трпезариска маса може да биде еден од најслатките семејни моменти.

Кујнскиот помошник се поставува на базата од хранилката за само неколку секунди, без употреба на дополнителни алатки
Внимателно избрани материјали за издржливост и лесно чистење
Заштитна ограда и стоечки дел за безбедност
Брзо и лесно склопување за лесно складирање
Безвременски дизајн кој се вклопува во секоја кујна
Може да се користи од 2-7 години (до 45,4 кг)
Забелешка: кујнскиот помошник е додаток кој се поставува на основата на Evolve 3во1 столицата за хранење (потребно е претходно ја имате Evolve 3во1 хранилката)

4,950 ден

Опис

 Возраст: 2-7 години (до 45,4 кг)  

Карактеристики:
Расте со детето
Едноставно склопување за неколку секунди
Лесен за одржување
Приклучокот лесно се поставува за неколку секунди
Тежина: 8,6 кг

Сертификати:

Ние веруваме дека наша одговорност е да се грижиме за земјата за да може да ги задоволи потребите на денешната генерација и на оние што доаѓаат. Затоа, секогаш бараме начини да го прилагодиме дизајнот не само за удобност и издржливост, туку и за нашата планета. Горди сме што нашиот Evolve е GREENGUARD сертифициран!
Производите со сертификат GREENGUARD се научно докажано дека ги исполнуваат некои од најстрогите светски стандарди за хемиски емисии од трети страни, помагајќи да се намали загадувањето на воздухот во затворените простории и ризикот од хемиска изложеност.
Добро за тебе, добро за бебето, добро за планетата.