Lassig кутија за оброк од колецкијата Little Mateys – сина

LÄSSIG термо теглата од колекцијата Little Mateys, со нерѓосувачки челик кој ја држи бебешка храна подготвена за јадење кога ќе излезете. Теглата од нерѓосувачки челик ја одржува температурата на храната, непропушта кога е затворено и лесно е за полнење одново.

1,190 ден

Опис

Спремни за појадок надвор! Теглите за оброк од колекцијата  Little Маteys  на LÄSSIG сега се достапни и како прирачен додаток кога сте надвор од куќата. Со двострана термо облога од нерѓосувачки челик, ручекот за вашето малечко е веднаш подготвен за сервирање. Теглата од нерѓосувачки челик ја одржува храната топла или ладна, а силиконскиот прстен интегриран во горниот дел од капакот гарантира дека нема да се случи протекување.

Многу практично: широкиот отвор на теглата од нерѓосувачки челик го олеснува полнењето, употребата и чистењето. Добро е, лесно е за работа и практично кога сте во движење. Доаѓа со капацитет од 315 мл.