Lassig сет од 5 лигавчиња од колекцијата Little Forest – Лисица

Овие практични памучни (органски) лигавчиња сет од 5 парчиња од колекцијата LÄSSIG Little Forest им овозможуваат на малите гурмани да не го расипуваат расположението со растурање на храна на масата за трпезарија. Игривите отпечатоци на нив ги охрабруваат најмалите да научат за шумата и нејзините жители и за време на оброците. Совршени за деца од 6 до 24 месеци.

 

1,790 ден

Категории ,

Опис

Лигавчињата имаат висок процент на органски памук за да можат лесно да се измијат и истите се нежни за кожата на најмалите. Водоотпорниот материјал од внатрешноста гарантира дека маичките и блузичките кои се наоѓаат под него, остануваат убави и суви.

Можат да се исперат во машина на 40°C.