Lassig сет од 5 лигавчиња од колекцијата Little Mateys

Овие практични памучни (органски) лигавчиња сет од 5 парчиња од колекцијата LÄSSIG Little Mateys им овозможуваат на малите гурмани да не го расипуваат расположението со растурање на храна на масата за трпезарија. Разиграните отпечатоци на нив ги охрабруваат најмалите да учат за домашните миленичиња и за време на нивните оброци. Совршени за деца од 6 до 24 месеци.

 

1,790 ден

Description

Лигавчињата имаат висок процент на органски памук за да можат лесно да се измијат и истите се нежни за кожата на најмалите. Водоотпорниот материјал од внатрешноста гарантира дека маичките и блузичките кои се наоѓаат под него, остануваат убави и суви.

Можат да се исперат во машина на 40°C.