Lassig торба за пелени – форми виолетова

Совршен додаток за родителите во движење: торбичката за пресоблекување LÄSSIG заедно со душекот за пресоблекување ги одржува компактно организирани сите додатоци за менување. Се вклопува во секоја торба и има џебови за пелени, влажни марамчиња и други работи потребни за нега на бебиња.

1,610 ден

Опис

Сите важни додатоци за менување пелени се компактно складирани – совршен додаток за спонтани родители: торбичката за пресоблекување на LÄSSIG (вклучувајќи и подлога за менување) се вклопува во секоја торба. Секој ден можете да одлучите која чанта или ранец сакате да ја користите. Мобилната торба за пелени е совршена за спонтана авантура со вашето дете.

Целосно лесна и лесна за употребување: торбичката за пресоблекување е практична за употреба со својата флексибилна лента за затворање во контрастни бои и се вклопува секаде благодарение на нејзината идеална форма.

Функционалните карактеристики овозможуваат брзо и лесно менување на пелените. Преграда за влажни марамчиња со пригоден отвор за отворање, разни џебови за пелени, џеб со патент за предмети, како и ремен за прицврстување на цуцла, ја прават оваа чанта практичена и посакуван додаток. Водоотпорна, мека подлога за менување што одговара на чантата, обезбедува оптимална промена на пелени за бебето.