Metro+ додаток кров- мед

Променете го изгледот на вашата Metro+ количка за помалку од една минута. Метро+ кровчињата за сонце се достапни во различни трендовски бои. Со овие покриви, прошетките ќе бидат повесели, а ќе уживате и во можностите:

Мрежест прозорец со магнет за проток на воздух и за да можете постојано да ги следите реакциите на детето
Има заштита од сонце SPF 50
Одговара само на колички Metro+

2,470 ден

Нема на залиха