За време на празници и родендени, секој родител се обидува да најде интересни, но и трајни играчки за своите деца. Секој посакува играчки што ќе траат со години, што се безбедни и по можност никогаш да не им здодеат на децата. Тоа е сон на секој родител (и на детето) ...

МЕНИ

Сите права се задржани