Ergobaby Omni Breeze – Natural Beige

Основни карактеристики:

  • Од новороденче до 20 kg (од 3,2  до 20,4kg) телесна тежина
  • Сите 4 положби на носење: напред на начин на кој детето е со лицето према родителот, напред на начин на кој детето е со лицето према напред, на колк и на грб
  • Лумбална поддршка и рамени ремени кои можат да се прекрстат во X положба за долготрајна удобност при носење
  • Овозможува ергономска “M” положба на нозете на детето, со раширени колена и положба на `рбетот во облик на буквата “С”
  • Прилагодлива потпора за главата и вратот на детето
  • Качулка за приватност и заштита од сонце  (UPF 50+)
  • Вклучена торбичка во боја на носилката
  • 100% полиестер

Носилката расте со вашето дете, така што се подесува зависно од големината на вашето дете и положбата на носење.

12,200 ден 9,760 ден

4 на залиха

Already Sold: 2 Available: 4
50

Опис

Изработена од лесна SoftFlex  мрежаста ткаенина која овозможува максимален проток на воздух.

Omni Breeze е носилка која е со највисока оценка на тестовите за пропустливост на воздух*

*Во споредба со други мрежасти носилки од водечки брендови (согласно податоците во фазата на развој од септември 2020) од испитувања спроведени од страна на независни лаборатории.

Идеална носилка која овозможува секојдневна удобност  за Вас и Вашето дете!