Метро количката е спој на компактност и удобност Една од недоумиците кои ги имаат родителите кога избираат детска опрема е дали да купат поголема количка или помала и компактна. Аргументите одат во полза и на едната и на другата – па како тогаш да се направи вистинскиот избор? Размислете каков е вашиот животен стил. Ако вашето секојдневие ...

МЕНИ

Сите права се задржани

0