МОDU патна торба

Голема торба за цела ваша MODU колекција. Користете ја за да ги складирате коцките кои не се во игра или да ги понесете вашите MODU играчки на викенд со вас или на пат за подолги авантури. Долгите рачки го олеснуваат носењето, а страничниот џеб е одлична вистинска големина за вашите modu спојки .

Торбата е направена е од 100% рециклирана платнена  ткаенина.

* 100% рециклиран памук
* За игра и складирање
* Екстра џеб за MODU спојки
* Перлива за во машина за перење (миење на ниски температури)
* Димензии: 55 x 45 x 23 cm

610 ден

Категории ,